20. Abril 2024

Policies se’n riuen dels presos polítics

Convé escoltar la cançó que sona al cotxe

Ideologies a banda, l’únic que es demana és que els membres de les diferents forces de seguretat de l’estat siguin respectuoses en l’exercici de les seves funcions i amb les persones. Malauradament sempre n’hi ha excepcions. Ens arriba un vídeo enregistrat des de l’interior d’un vehicle policial, de la Guàrdia Civil per ser més concrets, on es pot observar com un dels seus ocupats es befa de la situació que viuen els polítics independentistes mentre són traslladats, en diferents cotxes policials, a diferents centres penitenciaris de Madrid.

Tot l’escenari posa en evidència una extrema manca de respecte, educació i professionalitat. En passar entre manifestants independentistes que donen suport als líders polítics empresonats, els agents que viatgen en el cotxe policial escolten una cançó on es pot sentir, en diferents ocasions, la paraula ‘son picoletos’. I els somriures són constants en una actitud de mofa permanent. El vídeo ha estat penjat en el perfil de Twitter d’un Guàrdia Civil que fa servir un compte fals. En el missatge que fa servir per il·lustrar el vídeo titlla els presos de ‘golpistes ultranaZionalistes’.

Algun responsable polític i policial n’hauria d’exigir responsabilitats, perquè en definitiva, aquesta no és la primera vegada que es falta el respecte als polítics catalans empresonats durant els seus trasllats. Les funcions de la policia no és o almenys no hauria de ser vexar a cap ésser humà.

En una democràcia…

VÍDEO

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free