19. Abril 2024

David Callau, l’artista dels colors màgics

L’artista David Callau

És discret i un professional com la copa d’un pi. Les seves estridències i meravelles artístiques no tenen que ver amb la seva personalitat. Els seus treballs no passen, mai, desapercebuts. Són autèntiques obres d’art.

És un cambrilenc que li agrada molt el que fa i sap que les obres no deixen ningú indiferent. Els seus quadres o els seus treballs de veritable enginy decoratiu cada cop guanyem més prestigi i visibilitat. Estem parlant de l’artista David Callau. Un professional incansable i molt exigent. La seva signatura ja és símbol de qualitat i perfecció.

David és un home tímid. Una persona de poques paraules i amiga dels seus amics. Allò que no és capaç de verbalitzar a través de paraules ho fa a través de les seves mans i enginy artístic. Sap que és difícil fer-se en un lloc i un nom en un món artístic cada cop més competitiu, però la seva professionalitat, dedicació i iniciativa els posicionen entre els millors. Va guanyant més adeptes i els seus treballs comencen a veure’s escampats per la geografia espanyola.

Els ‘ulls’ de David no deixen ningú indiferent

David Callau té una màgia especial. El seu caràcter, la seva exigència personal, la seva discreció i professionalitat el transformen en un dels artistes amb més reputació del moment. La seva mirada és una llum que il·lumina la seva carrera artística i sensibilitat personal i solidària.

L’esforç i la persistència tenen la seva recompensació, encara que, en algunes ocasions, arribi tard. Però ja sabem que val més tard que mai.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download