24. Abril 2024

Agustí Mallol Jr ofereix un concert de Nadal al Serrallo

Agustí Mallol Jr actua aquest divendres al Serrallo

L’Església de Sant Pere del Serrallo acull, aquest divendres, a partir de les 21 hores, un concert d’Agustí Mallol Jr. Durant una hora, aproximadament, el tenor serrallenc interpretarà diferents peces operístiques i nadales. Aquest cop, comptarà amb el suport del Cor Cantabambolines i Cor Jove de l’Estudi de Música.

El que va començar, fa sis anys, sent una manera de guanyar experiència, perdre por als escenaris i apropar-se al públic, s’ha convertit en un concert tradicional de Nadal (‘Per Nadal música’).

Agustí Mallol, en una conversa amb el nostre digital, ha manifestat la seva satisfacció i orgull per poder oferir, gratuïtament, un concert d’aquestes característiques, on regna, essencialment, la gratitud al barri que l’ha vist néixer i créixer i a la gent que l’encoratja a seguir la carrera musical. “Encara tinc molt per aprendre, perquè la formació ha de ser constant i permanent, però ho faig de cor i la gent ho percep a través de les peces que interpreto”, ha dit el tenor serralenc.

A l’arbre dels desitjos, ha demanat salut i pau. Si més no, que l’any que s’hi acosta sigui com el que ens deixa. Mallol Jr. reconeix que la vida s’ha portat bé amb ell, per tant no fa massa exigències: “només demano continuar com estic”, salut per a tothom i “ganes de fer coses” i que els projectes professionals i personals “pendents” tirin endavant.

També demana a l’any 2019 que contribueixi a despertar Tarragona a diferents àmbits. Lamenta que els músics per consolidar-se professionalment en el món de la música hagin d’abandonar la ciutat.

 

ENTREVISTA

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course