20. Abril 2024

El ‘Cirque de Murielle’ ha combinat el xou amb l’emoció

Més de 500 persones han volgut afegir-se a l’homenatge que es va retre aquest dissabte a l’expresidenta de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Durant dues hores, l’alegria, la música, el folklore, el ball, l’humor, les acrobàcies, la màgia, espectacle eqüestre han fet possible el ‘Cirque de Murielle’, on el periodista Ricard Checa exercia com a mestre de cerimònies. La decoració ha estat pensada fins a l’últim detall. Res estava fet a l’atzar.

Unes 100 persones, entre artistes, hostesses i tècnics, van col·laborar, de forma altruista, perquè el públic s’ho passés d’allò més bé. I l’objectiu es va assolir. Un cop acabat el xou circense, dirigit per l’acord Miquel Mora, va arribar el moment més emotiu de la vetllada.

Per passar de l’espectacle a l’homenatge, el presentador va aparèixer a l’escenari amb un vestit de Superman. “Vinc així perquè tothom ha de ser saber que tots els que col·laborem i lluitem contra el càncer som uns valents”, ha dit Ricard Checa, mentre molts dels assistents captava el moment amb el seu mòbil.

Vicente Vilchez durant la seva intervenció

Pel que fa a discursos institucionals, el president i la vicepresidenta de l’entitat, Vicente Vilchez i Imma Marín, van lloar la figura i la petjada de la seva antecessora, Murielle Reig, que va traspassar el maig passat a causa d’un càncer. Ambdós han insistit en la persistència, la lleialtat, l’honradesa, l’optimisme i l’esforç.

Tant Vilchez com Marín s’han compromès a continuar treballant amb la mateixa efervescència que Murielle i a respectar la seva memòria i a la del metge que dóna nom a l’associació. El president, que va aprofitar per presentar els membres de la seva junta directiva, va informar que “avui, l’associació és una realitat i que gaudeix d’un gran prestigi i de molta transparència”. Vilchez ha fet una dissertació sobre la motivació, una qualitat que està molt present entre els que tiren endavant les diferents activitats de l’entitat oncològica.

Per la seva banda, l’alcalde de Salou ha lloat la tasca “incansable i exemplar” duta a terme per Murielle Reig i ha encoratjat la nova junta a seguir les seves passes i a no defallir en la lluita contra el càncer. Pere Granados no ha dubtat a afirmar que l’Associació Dr. Amadeu Pelegrí és ja una referència a Salou en la lluita oncològica. El batlle s’ha compromès a continuar donant tot el suport institucional i personal a aquesta causa i a col·laborar amb l’entitat associativa. Com a mostra d’agraïment, el president Vicente Vilchez va lliurar una placa a l’alcalde.

A finalitzar, el periodista Ricard Checa ha destacat el paper de les hostesses i voluntaris, el qual passa “massa sovint inadvertit”. També ha felicitat a tots i cadascú dels artistes que han participat, desinteressadament, en el ‘Cirque de Murielle’. “Malgrat l’existència d’alguns errors, és indiscutible que aquest espectacle ha estat un èxit, perquè s’ha fet des del cor i amb amor”.

La sensibilitat s’havia apoderat del Teatre Auditori de Salou. Les paraules que el presentador ha utilitzat per recordar la figura de Murielle Reig ha emocionat a més d’un. “Et trobem a faltar”, ha confessat un Ricard Checa plorós, mentre mirava una cadira instal·lada al mig de l’escenari ‘decorada’ amb un dels cors fets a mà per les voluntàries de l’associació i que ja és un símbol contra el càncer.

Els aplaudiments han estat una constant i l’emoció també. Però el moment més emocionant ha estat quan els voluntaris, lluint una samarreta negra, han portat fins a l’escenari – passant per damunt dels assistents – una foto gegant, de més de 8 metres, de la Murielle Reig. Amb un aplaudiment ensordidor, la imatge de Murielle ha presidit el comiat de la gala solidària. “Això va per tu Murielle, fins sempre!!!”. Tot aixó mentre se sentia una de les cançons predilectes de l’homenatjada: ‘Mujer de mil batallas’.

Cal recordar que els diners recaptats amb les entrades revertiran a favor de projectes d’investigació contra el càncer.

 VIDEOS d’algunes actuacions

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course