20. Abril 2024

EL FASTTRIATLON HA ACONSEGUIT EL TRIPLET A DISTÀNCIA OLÍMPICA A LA SANTANDER TRIATHLÓ SERIES CELEBRADA A TARRAGONA

En categoria masculina Andrés Eduardo Díaz ha estat el guanyador de la Santander Triathlon Series celebrada a Tarragona amb un temps de 1:46:15, el segon lloc ha estat per Adrià Muñoz (1:49:08) i tercer per Albert Parreño (1:50:29).

En categoria femenina, Anna Flaquer (1:55:38) i Dolça Ollé (1:59:31), ambdues integrants del Fastttriatlon, van aconseguir el primer i segon lloc respectivament. La tercera posició ha estat per a Mireia García (2:09:14).

En distància sprint, la victòria ha sigut de ucas Chirico (1:01:04) i Liz Bouffort (1:08:23). Pel que fa al supersprint va repetir el podi masculí de l’olímpic amb Andrés Eduardo Díaz al capdamunt en un temps de 00:32:15. A més, Anna Flaquer va sumar un nou triomf (00:35:04) al Triathloó per Nosaltres. Al costat d’ells, Joan Alarcón va ser el més ràpid en el clàssic aquatló amb 00:31:05.