16. Abril 2024

El PP titlla de nefasta la governació de Pau Ricomà

El PP entén que en 150 dies, el govern municipal, format per ERC i En Comú Podem, els tarragonins no han percebut cap millora ni cura a l’espai públic ni a la neteja de la ciutat. En una trobada amb la premsa, el portaveu del partit conservador, fent balanç dels cinc mesos de la governació municipal, considera que Tarragona dóna una imatge “nefasta” davant la “impassibilitat d’un alcalde que només s’ha ocupat de condemnar la tasca policial”.

Considera que l’executiu de Ricomà tampoc ha fet res per frenar la desertització comercial del centre ni incentivar el turisme. “Ni tan sols hem vist res de la seva proposta estrella – la participació ciutadana –, ja que l’opacitat d’aquest govern és màxima. Ningú sap en què estan ocupant el temps: l’absència d’activitat a l’agenda de l’alcalde i del seu equip és eloqüent”.

Assistim a un “temps de paràlisi, de falta de rigor, agitació social i política d’aparador” i acusa Ricomà d’estar més (pre)ocupat a “posar a Tarragona al mapa dels governs municipals de llaç groc”

José Luis Martin diu que estem davant d’un “govern feble” i una política d’aparador. Al seu parer assistim a un “temps de paràlisi, de falta de rigor, agitació social i política d’aparador” i acusa Ricomà d’estar més (pre)ocupat a “posar a Tarragona al mapa dels governs municipals de llaç groc”.

A continuació, José Luis Martin ha exposat: “El Partit Popular de Tarragona es veu en l’obligació d’explicar a la ciutadania què han aportat a la ciutat ERC i ECP en les diferents àrees: a Urbanisme, han donat llum verda al PP10 i al centre comercial Ten Brinke -projecte que havien promès paralitzar- i han intentat infructuosament paralitzar el projecte de la Budellera; a Recursos humans i càrrecs de direcció, han intentat col·locar a un funcionari com a Cap de Cultura eliminant el requisit del títol universitari, i han destituït tres gerents; en Ordenances i taxes, han pujat la taxa de la brossa i el preu de l’aigua a Tarragona; en Patrimoni, han tancat l’amfiteatre en unes circumstàncies certament negligents; en matèria d’Igualtat, han suprimit la ‘M de la campanya “Respecta’m”; a Esports, han canviat el nom de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona; a Cultura i Festes, han traslladat el pregó de les festes al balcó de l’Ajuntament. I, per últim, han creat una nova conselleria: la Conselleria de Nova Ciutadania, que ha consistit en la celebració d’una festa a la Casa Canals. Això és tot. Aquest era canviar per prosperar, que prometien en campanya.”

José Luis Martin: Hi ha hagut alguna millora real a la ciutat en els cinc mesos del govern Ricomà?

Les úniques millores reals: les accions heretades del Partit Popular En paraules del conseller Martín: “Hi ha hagut alguna millora real a la ciutat en els cinc mesos del govern Ricomà? Sí, les accions que va deixar enllestides el Partit Popular. I són aquestes: a Via pública, millora dels parterres; ampliació del contracte de jardineria i instal·lació de videovigilància per l’Anella Mediterrània; substitució dels bol·lards de la Rambla Nova; reforma de la Plaça Catalunya de Sant Pere i Sant Pau; enllumenat públic del barri de Bonavista i de diverses zones del centre de la ciutat, projecte de transformació de la Rambla del Pilar.

En matèria de Mobilitat, l’adquisició dels primers vehicles elèctrics i la instal·lació de 50 semàfors repetidors a diversos punts de la ciutat; a Turisme, èxit de la darrera edició d’Amfiteatrvm i subvenció del Pla de Foment Territorial del Turisme pel projecte del centre d’acollida turística; a Esports, climatització de la piscina Sylvia Fontana; Pla Acció Municipal de 400.000 euros en material esportiu pels equipaments de la ciutat; 500.000 euros en inversions per instal·lacions esportives, 12 competicions esportives en 2019 amb un impacte econòmic de 2.5M euros i 7 campionats autonòmics i nacionals per a 2020, 2021 i 2022.”

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free