28. Març 2024

Atraccions de PortAventura reconegudes amb dos premis Europeus

Street Season, una de les premiades

PortAventura continua coleccionant guardons. En aquesta ocasió, ha guanyat dos premis als European Star Award 2019, atorgats pel grup de comunicació Kirmes and Park International.

‘Street Mission’ ha estat distingit  com la millor nova atracció d’Europa i ‘Shambhala’ de la millor muntanya russa d’acer del continent.

‘Street Mission’, inaugurada recentment, ofereix una aventura interactiva a l’àrea temàtica de Barri Sèsam en què els visitants han d’ajudar el detectiu Coco a resoldre una missió secreta. Per això, s’embarquen en unes vagonetes amb forma de taxi i circulen per un recorregut d’experiències en tres dimensions, que compta amb nombrosos ‘animatronics’ i tecnologia ‘videomaping’ en 3D.

Amb uns ‘joysticks’ com a eina, els sis passatgers de cada cotxe competeixen entre ells per veure qui és capaç de caçar més galetes. ‘Street Mission’, la primera atracció de tipus ‘dark ride’ del complex, va suposar una inversió de 15 MEUR

Per la seva banda, ‘Shambhala’ és la mutanya russa més alta i amb la caiguda més llarg del parc, i es troba dins el grup de les ‘hypercoaster’ –atraccions que es caracteritzen per una gran mida i alçada. A més, assoleix una velocitat màxima de 135 quilòmetres per hora.

Els premis European Star Award són un dels guardons més importants en el sector dels parcs temàtics i de l’entreteniment familiar arreu d’Europa.

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download