29. Març 2024

Decisions de polítics inútils

REDACCIÓ27 Agost, 20191

Ningú no ha dit mai que governar és fàcil. Però, sabem que els que es disponibilitzen per fer-ho coneixen els pros i els contres d’aquesta responsabilitat. Ser president del govern, ministre o alcalde no és fàcil, perquè tot el que impliqui gestionar provoca mal de caps. En els darrers temps, tots critica la gestió política que s’ha fet a Tarragona. Algunes decisions s’han pres malament i moltes vegades d’esquena als interessos de la ciutadania.

En aquesta secció, posem l’accent en petits detalls, els quals es poden resoldre sense gaire pressupost, però amb molta determinació política. La brutícia, l’incivisme, la pintura dels passos de vianants, el manteniment dels fanals… Avui ens fixen en la monstruositat que s’ha fet amb alguns dels arbres. Si passegem per la ciutat, ens adonarem que s’estan retirant els petits arbres. Ha estat una decisió presa pel govern liderat per Josep Fèlix Ballesteros. Una decisió absurda i que hauria de ser punida. Si volen tapar els forats, almenys que ho facin amb gràcia i que no es converteixi en un pedaç.

Si anem de la plaça del mercat cap el Serrallo, passant pel carrer Sevilla, podem veure com han arrancat els arbres i s’ha tapat els forats amb rajoles. De qui ha estat aquesta decisió? Qui l’ha pres? Què hi pensa el responsable de Medi Ambient? Aquestes decisions queden impunes? No hi ha cap associació que posi el crit al cel? No hi ha ningú que demani la intervenció de la justícia?

És cert que governar no és fàcil per a gent responsable. Per a aquests senyors – els que tallen arbres i tapen els forats amb rajoles – és molt fàcil. Esperem que el govern republicà-podemita reconverteixi aquesta situació i doni sentit a l’expressió ‘govern responsable’. Si no és així, que foti el camp, perquè d’aquests n’hi ha a palets…

 

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

One comment

  • carlos

    28 Agost, 2019 at 11:52 am

    La majoria de veïns no volen els arbres aquests, sé positivament que els veïns de la part baixa van demanar que es traguéssin del carrer de Sant Miquel. per exemple. Les voreres són petites i amb els forats no poden passar cotxets i cadires.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy course